Verkkokauppa on avattu!

Mekottaren verkkokauppa on nyt avattu. Tuotteita lisäillään verkkokauppaan lähes päivittäin. Kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä sieltä löytyy!

10 ensimmäiselle asiakkaalle lähetämme Marimekon Silmälasikukkaron kaupan päälle.

Toimitustapana meillä on ensisijaisesti Matkahuolto, mutta ihan pienimmät tuotteet voimme lähettää myös Postin kirjeenä. Toki voit noutaa tilaamasi tuotteet myös myymälästämme, silloin vältyt toimituskuluilta. Tarkemmat Sopimusehdot voit lukea verkkokaupan Yritys-sivulta.

Verkkokauppa ei vielä toistaiseksi skaalaudu hyvin mobiililaitteille. Jos Sinulla on kysyttävää tai palautetta verkkokaupastamme tai myymälästämme, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400917267, info@mekotar.com tai Yhteydenottolomakkeella!

Tervetuloa ostoksille!


Marimekko-jälleenmyyjä Äänekoskella

Myymälämme sijaitsee aivan Äänekosken keskustassa vakiintuneella kauppa-paikalla. Jo yli 30 vuotta on Kauppakadulta, entisestä pankin kiinteistöstä, löytynyt palveleva Marimekon jälleenmyyjä. Valikoimamme on kauppiaan vaihdoksen jälkeen keväällä 2015 uudistunut ja laajentunut entisestään. Myymme Marimekon lisäksi mm. Niccolein, Ainon, Ritva Fallan, LauRien, Tricanan ja Nanson tuotteita sekä paljon muuta. Pääfokuksemme on naisten muoti kotia ja sisustusta unohtamatta. Meiltä löytyy myös lasten vaatteita vauvasta leikki-ikäiseen, merkkeinä Marimekon lisäksi MelliEcodesign ja Kimperi, molemmin täältä Keski-Suomesta Jyväskylästä.

Kivijalkamyymälän rinnalle on avattu nyt myös verkkokauppa, jonne tuotteita lisäillään jatkuvasti. Verkkokaupassa on mainiosti lahjaksi sopivia tuotteita, mutta myös vaatteita ja asusteita. Laajemman valikoiman löydät myymälästämme. Järjestämme aika ajoin asiakastapahtumia, joten kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin sekä uudet että entiset asiakkaat!

Kauppias esittäytyy

Kauppiaana aloitti 18.3.2015 Tarja Huttunen, aiemmalta ammatiltaan liikunnan ja terveystiedon opettaja. Loikka opettajasta kauppiaaksi oli suuri, mutta uuden opettelu pitää mielen vireänä. Kauppiaan oikeana kätenä asiakkaita palvelee vuosien kokemuksella iloinen ja ammattitaitoinen Virpi. Poikkea juttusille ja kysymään pukeutumis- ja sisustusasioista milloin vain!

Tartu hetkeen!

Opin, siis elän. Ajattelen, siis olen.

Tule sellaisena kuin olet. Sinä olet hyvä!